Kehon ja mielen hyvinvointia tukeva terapiapalvelu
 

VOIMASSA OLEVAT SOPIMUKSET:


Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (yksilöfysioterapia vastaanotto- tai kotikäynnein, yksilöallasterapia)

1. Täytä Kelan lomake KU 104 (vaativa lääkinnällinen kuntoutus)
Täytä kohta 6 ja 7 huolellisesti ja kohtaan 9 Terapiat- kohtaan palveluntuottajaksi kirjoita allasterapia ja /tai fysioterapiakohtaan Aqua&Fysio Oy ja kuntoutussuunnitelmassa oleva alkamisaika xx.xx.2023 alkaen..
2. Liitä  B-lääkärinlausunto tai vastaavat tiedot sisältävä lääketieteellinen selvitys, josta selviää kuntoutuksen perusteena oleva sairaus tai vamma ja toimintakyky, suositeltu kuntoutusmuoto ja sen perustelut sekä tavoitteet.
Kun haet Kelan vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen, liitä mukaan voimassa oleva kuntoutussuunnitelma, ellei se jo ole Kelassa.​ Suosittelen lähettämään dokumentit sähköisesti ja käyttämään Kelan verkkoasiointipalvelun viestit- toimintoa.
Voit myös viedä tai postittaa hakemuksen liitteineen Kelaan.
Kelan käsittelyaika on pitkähkö , useamman kuukauden. Kelasta tulee myönteinen päätös palveluntuottajalle ja vasta tämän jälkeen voi kuntoutuksen aloittaa.

Itsemaksavat: Mikäli et ole oikeutettu Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen piiriin, voit ostaa palvelun yksityisesti.  kts hinnasto.

Vakuutusyhtiöt: Lääketieteellisen selvityksen ja kuntoutuksen tarpeen arvion tekee lääkäri ja mikäli saat kuntoutuksen vakuutusyhtiön maksamana, voit valita palveluntuottajan itse. Mikäli olet kiinnostunut palveluistani, ota yhteys!

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue.  Kunnan työryhmässä tehdään kuntoutussuunnitelma, jossa suositellaan terapiaa.   Voimassa olevat fysioterapia - ja allasterapiasopimukset.

HUS fysioterapia lapsille ja nuorille. Voimassa olevat sopimukset allasterapiaan.

 
 
 
 
Posti
Puhelu
Kartta
Tietoja